Νοτοπούλου: Υλοποιούνται οι ενέργειες μας με την έναρξη των εργασιών του έργου της ΕΥΑΘ

Η διασφάλιση της απρόσκοπτης υδροδότησης του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, αποτέλεσε μείζονα προτεραιότητα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση της:

Το Γραφείο Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, το ΥΜΑΘ και η Διοίκηση της ΕΥΑΘ, αντιμετωπίζοντας την μεγάλη βλάβη που ταλαιπώρησε τους πολίτες, προώθησαν δύο απαραίτητα και σημαντικά έργα για το σκοπό αυτό: την επέκταση εγκατάστασης επεξεργασίας νερού από τον Αλιάκμονα και την επισκευή τμήματος του αγωγού που εμφανίζει την μεγαλύτερη επικινδυνότητα σε αστοχία.

Το δεύτερο μάλιστα επιλέχθηκε ως ένα έργο που θα μπορούσε να δώσει άμεσα αποτελέσματα στο ζήτημα της αντιμετώπισης πιθανών νέων βλαβών, εφαρμόζοντας την εξειδικευμένη μελέτη του Ομότιμου Καθηγητή του ΑΠΘ κ. Πενέλη.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που βλέπουμε σήμερα να υλοποιούνται οι ενέργειες μας με την έναρξη των εργασιών του έργου. Παρακολουθούμε στενά και με ενδιαφέρον την πορεία υλοποίησης του.

Ασφαλώς δεν περιμέναμε καμία αναφορά από τον κ. Καράογλου και την κ. Αντωνίου. Περιμένουμε όμως να υλοποιήσουν στο έπακρο το τεχνικό πρόγραμμα της ΕΥΑΘ για την αναβάθμιση του δικτύου της.

Κυρίως όμως περιμένουμε να εμποδίσουν την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, για την οποία έχει δεσμευτεί ο κ. Μητσοτάκης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More