Ν. Νυφούδης: “Να διασώσουμε το εργατικό δυναμικό στην εστίαση”

«Πρέπει να προστατεύσουμε το προσωπικό μας, που αυτή τη στιγμή στις επιχειρήσεις της εστίασης, του καφέ και του μπαρ, είναι η περιουσία μας» τόνισε μιλώντας σε ΜΜΕ για τα αιτήματα του κλάδου της εστίασης ο επιχειρηματίας και πρώην βουλευτής Νίκος Νυφούδης, εκπροσωπώντας την «Πρωτοβουλία για την εστίαση της Θεσσαλονίκης».

«Περισσότεροι από 300 επιχειρηματίες της εστίασης της Θεσσαλονίκης ζητάμε να μας δώσει η κυβέρνηση την επιλογή της συνέχισης της αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων μας» ανέφερε ο Ν. Νυφούδης εμφανιζόμενος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

«Πρέπει να προστατεύσουμε το προσωπικό μας, που αυτή τη στιγμή στις επιχειρήσεις της εστίασης, του καφέ και του μπαρ, είναι η περιουσία μας. Χάνοντας το προσωπικό μας, γιατί αν η επιχείρηση δεν δουλεύει καλά θα αναγκαστεί να μειώσει το προσωπικό της, άρα χάνει το βασικό περιουσιακό της στοιχείο» σημείωσε.

«Και το σημαντικό, που προς το παρόν δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση, είναι ότι εμείς που είμαστε υγιείς επιχειρήσεις εφόσον ανοίξουμε με αυτά τα μέτρα, με λιγότερο από το 1/3 της χωρητικότητας στην εστίαση, μπορεί να βρεθούμε τον Οκτώβριο με μεγάλα χρέη» συμπλήρωσε ο κ. Νυφούδης.

Μιλώντας επίσης στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Ημερολόγιο» και στο ραδιόφωνο του Flash και την εκπομπή «Απλά επικίνδυνοι» επανέλαβε το αίτημα να δώσει την επιλογή η κυβέρνηση για αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων και επίσης να συνεχίσουν να ισχύουν οι νόμοι της κυβέρνησης για αναστολή. «Να προστατεύσουμε τους εργαζόμενους μας. Οι επιχειρηματίες λέμε ότι μας ενδιαφέρει να διασώσουμε το εργατικό δυναμικό μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More