Ξάνθη: «Μπούκαραν» στο νοσοκομείο για να πάρουν συγγενή τους με…κορωνοϊό

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όταν δυο Εχινιώτες «μπούκαραν» μιλώντας προσβλητικά στο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό στην κλινική Covid όπου ακόμα και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου μπαίνουν με αυστηρά μέτρα προστασίας, φωνάζοντας πως ήρθαν να πάρουν συγγενικό τους πρόσωπο το οποίο είναι θετικό στον κορωνοϊό και θα διακομιζόταν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για να νοσηλευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fonitisxanthis.gr, τα δυο συγγενικά πρόσωπα του ασθενούς, έλεγαν πως ο δικός τους άνθρωπος δεν έχει κορωνοϊό και έχει ζάχαρο και πως πήγαν για να τον πάρουν από το Νοσοκομείο, τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία διακομιδής του στην Αλεξανδρούπολη και στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Αξίζει να σημειωθεί πως άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία όπου άνδρες της ΔΙΑΣ έφθασαν άμεσα και παρενέβησαν σταματώντας το περιστατικό εκεί.

Τα δυο άτομα μπήκαν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών με παρακολούθηση ενώ η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Το περιστατικό συνέβη λίγες ώρες μετά την λήξη της Καραντίνας στον Εχίνο και δείχνει ξεκάθαρα ότι ορισμένοι δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης , παρά το γεγονός πως ο Εχίνος μέτρα αρκετούς θανάτους λόγω κορωνοϊού.

Πηγή: fonitisxanthis.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More