Ξανά στην Μπόλτον ο Γιαννακόπουλος!

Δημοσίευμα της “Bolton News” αναφέρει πως ο Στέλιος Γιαννακόπουλος επιθυμεί να αναλάβει τη διοίκηση της Μπόλτον.Αναφέρεται επίσης πως ηγείται ενός σχήματος επιχειρηματιών που προτίθενται να εξαγοράσουν τις μετοχές της ομάδας από τον νυν μεγαλομέτοχο, Έντι Ντέιβις.

Ο Γιαννακόπουλος με δηλώσεις του στην “Bolton News” δεν διέψευσε, ούτε όμως και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες.

“Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχω την ομάδα στην καρδιά μου. Αγάπησα τις πέντε σεζόν που αγωνίστηκα στην Μπόλτον. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου συνυπήρξαμε τότε μαζί. Για την ώρα δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο για τα επιχειρηματικά μου σχέδια”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004.

Σημειώνεται πάντως, ότι μία αγγλική εταιρία ονόματι “Sports Shield” κατέθεσε πρόταση την Πέμπτη για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Μπόλτον. Την ίδια ώρα, αν και δεν είναι σαφες ότι ο Ντέιβις προτίθεται να πουλήσει, το ενδεχόμενο να γίνει πράξη η σχετική πρωτοβουλία του πρώην διεθνούς Έλληνα άσου, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η Μπόλτον αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας (Championship) και μετά από 16 αγώνες βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.

 

πηγή: contra.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More