Ξεκίνησε η «Τσικνο – Πέμπτη» συμφωνία στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ένα αποκριάτικο πάρτι μουσικής και χορού έχει ξεκινήσει στο φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου του δήμου Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: Μιχαήλ Παπαβασιλείου

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό της πόλης με την Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου να έχει ετοιμάσει αρκετές αποκριάτικες εκπλήξεις.

Στην εκδήλωση έχει παρευρεθεί πλήθος κόσμου, με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο. Επίσης, ερμηνεύονται τραγούδια παγκόσμιου φήμης σε ρυθμούς pop, rock, disco, latin, έντεχνου ελληνικού τραγουδιού, καθώς και ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Το φουαγιέ του Δημαρχείου έχει ντυθεί σε ροζ και μπλε χρώματα, με αποτέλεσμα να δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Το παρόν έσωσαν αρκετά στελέχη της διοίκησης του Δ. Θεσσαλονίκης και φυσικά, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Επιπλέον, συμμετέχουν σολίστ, νεαρές καλλιτέχνιδες, το γυναικείο πολυφωνικό σύνολο ‘’Stringless’’ και η Νατάσσα Παυλίδου μαζί με τους χορευτές του Συλλόγου Χορού Βορείου Ελλάδος.

Στην «συμφωνία» συμμετέχει και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού της Κλεάνθη Ζαρίμπα.

Τέλος, την καλλιτεχνική επιμέλεια, τις ενορχηστρώσεις, καθώς και την μουσική διεύθυνση υπογράφει ο Θοδωρής Παπαδημητρίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More