Ξεκινούν εργασίες στα πολιτιστικά κέντρα Κυμίνων και Νέων Μαλγάρων

Η σύμβαση για τον έργο «Συντήρηση Δημοτικών Κτιρίων Κυμίνων και Ν. Μαλγάρων» με τον ανάδοχο «Παπαθανασίου και Σία ΑΕ» υπογράφτηκε την περασμένη Πέμπτη από τον Δήμαρχο Ευθύμιο Φωτόπουλο και τον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Δέλτα, το έργο έχει προϋπολογισμό 185.000 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και είναι ενταγμένο στο τεχνικό πρόγραμμα 2018. Οι εργασίες αφορούν την ολοκλήρωση του ορόφου στο Πολιτιστικό Κέντρο Κυμίνων και εργασίες συντήρησης του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Μαλγάρων. Μεταξύ άλλων εργασιών περιλαμβάνονται και η εγκατάσταση ανελκυστήρα για την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ, η ολοκλήρωση της ηλεκτρικής εγκατάστασης και εγκατάσταση κλιματισμού κ.ά.

«Ένα ακόμη έργο μπαίνει στη φάση εκτέλεσης και υλοποίησης με καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών. Ό,τι έχουμε δρομολογήσει, σύντομα θα γίνει ορατό στους δημότες. Δυστυχώς, τα έργα του Δημοσίου απαιτούν πολύ χρόνο από τη σύλληψη μιας ιδέας μέχρι την ολοκλήρωσή τους, χρόνο ασυνήθιστα μεγάλο ακόμη και για εμάς τους αυτοδιοικητικούς, πόσο μάλλον τους δημότες. Ωστόσο είναι μια πραγματικότητα μέσα στην οποία οι Δήμαρχοι παλεύουμε να λύσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More