Ξιφίας βγήκε στα ρηχά να γεννήσει και πετροβολήθηκε μέχρι θανάτου (VIDEO)

Σε απόσταση αναπνοής από τους λουόμενους και μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά, έκανε την εμφάνισή του στην κοσμοπολίτικη πλαζ Αστέρια στη Χαλκίδα, ένας ξιφίας θηλυκός προκειμένου να γεννήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα, προκαλώντας αναστάτωση σε όσους κολυμπούσαν, ωστόσο, όπως θα δείτε, κάποιοι άρχισαν να κυνηγούν το ψάρι, και σύμφωνα με τις καταγγελίες, στο τέλος το πετροβόλησαν μέχρι θανάτου.

Αν και στην αρχή, κάποιοι το πέρασαν για είδος καρχαρία, γρήγορα κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ξιφία, εντελώς ακίνδυνο. Παρόλα αυτά, δεν τους εμπόδισε να το σκοτώσουν.

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Ωκεανογράφων και Θαλασσίων Βιοεπιστημόνων Ελλάδας ανάρτησε το σοκαριστικό βίντεο στη σελίδα του στο Facebook γράφοντας:

Πιθανώς πρόκειται για το #είδος #Tetrapturus #belone (#ζαργανόψαρο ή #Μαρλίνος #Μεσογείου) – Για τους πολίτες της χώρας αυτής, η έννοια της λέξης “#ντροπή” έχει χάσει πλέον το νόημά της!
Σε απόσταση αναπνοής από τους #λουόμενους και μόλις λίγα μέτρα από τη στεριά, έκανε την εμφάνισή του, στη πλαζ Αστέρια (#Χαλκίδα). Κάποιοι άρχισαν να το κυνηγούν και σύμφωνα με τις #καταγγελίες, στο τέλος το θανάτωσαν. Μάλιστα κάποιοι στην αρχή, το πέρασαν για #καρχαρία και άλλοι για #ξιφία.
Ήταν έτοιμο να γεννήσει, κυνηγήθηκε, πετροβολήθηκε και στη συνέχεια θανατώθηκε, από τη βαρβαρότητα του πλήθους, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και στελέχη του Λιμεναρχείου, σύμφωνα με καταγγελίες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More