ΟΑΣΘ: 6 επιπλέον δρομολόγια στις γραμμές της Μηχανιώνας από 1 Νοεμβρίου

Δεκτό έγινε το αίτημα του Δημάρχου Θερμαϊκού, κ. Γιάννη Μαυρομάτη, για ενίσχυση της εξυπηρέτησης των πολιτών που μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας της Ν. Μηχανιώνας, το οποίο είχε απευθύνει μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον Πρόεδρο του ΟΣΕΘ, κ. Κωνσταντίνο Αμπατζά.

Στο πλαίσιο της συνάντησής τους στα γραφεία του Οργανισμού είχαν αναλυθεί προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, σχετικά με την εξυπηρέτησή του από τις αστικές συγκοινωνίες, ενώ είχε συζητηθεί και η πιθανότητα πύκνωσης των δρομολογίων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.

Στην κατεύθυνση αυτή είχε τεθεί και το ζήτημα ενίσχυσης της συγκοινωνιακής κάλυψης της περιοχής του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας, προς όφελος των μετακινούμενων προς αυτό, οι οποίοι βρίσκονται αναγκασμένοι να διανύουν μια σημαντική απόσταση πεζοί. Κρίνοντας, δε, από την ευαισθησία που βαραίνει το συγκεκριμένο χώρο, αλλά και η σημαντική διευκόλυνση του επιβατικού κοινού που προβλέπεται, εύκολα γίνεται αντιληπτή η επιτακτική ανάγκη επίλυσης του εν λόγω ζητήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε., λοιπόν, από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής No 72 «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Νέα Μηχανιώνα», ώστε να περιλαμβάνει την ενίσχυση της εξυπηρέτησης του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας, τις καθημερινές μέρες, με έξι (6) επιπρόσθετα δρομολόγια (δρομολόγια 71 Ε) ωριαίας συχνότητας, στην πρωινή βάρδια.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More