Οδηγός ταξί… αυνανιζόταν ενώ μετέφερε φοιτήτρια στη Μυτιλήνη!

Μια σοβαρότατη καταγγελία σε βάρος οδηγού ταξί της Μυτιλήνης για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας φοιτήτριας, βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας και της Ασφάλειας και έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους επαγγελματίες οδηγούς, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

Όπως αποκαλύπτουν τα «Νέα της Λέσβου», η φοιτήτρια κατέθεσε αναφορά μέσω δικηγόρου της, όπου περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε σε κούρσα ταξί, όταν ο οδηγός τον οποίο κάλεσε τηλεφωνικά, ακολούθησε απόμερους δρόμους για να φθάσει στο προορισμό με μεγάλη καθυστέρηση. Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διαδρομή προέβη σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και άρχισε να αυνανίζεται. Έντρομη η κοπέλα παρέμεινε σιωπηλή μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ο δικηγόρος της φοιτήτριας έχει δώσει τα στοιχεία του οχήματος και είναι εύκολο πλέον να εντοπιστεί ο οδηγός ταξί. Είναι άγνωστο αν η αξιόποινη αυτή πράξη έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν με θύματα άλλες κοπέλες που δεν βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν το περιστατικό.

Πηγή: nealesvou.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More