Οι Μπακς για Αντετοκούνμπο: Ενα παιδί απ’ τα Σεπόλια που έγινε MVP (VIDEO)

«Απλά ένα παιδι απ' τα Σεπόλια, που ήρθε στο Μιλγουόκι και έγινε MVP!»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το είχε βάλει στόχο και τα κατάφερε! Έγινε ο απόλυτος παίκτης του ΝΒΑ κατακτώντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον πλανήτη. Η πρωτιά του δικού μας Γιάννη, του πρώτου Έλληνα μπασκετμπολίστα που λαμβάνει αυτή τη μεγάλη και τιμητική διάκριση, γέμισε με περηφάνια τους Έλληνες και προκάλεσε συγκίνηση.

Ο αυθόρμητος λόγος του λίγο μετά τη βράβευσή του, τα δάκρυα που κύλησαν στα μάτια του, τα θαυμάσια λόγια που είπε για τους γονείς του, τα αδέρφια του, τους δικούς του ανθρώπους, τους Έλληνες που τον στηρίζουν κάθε ξημερώματα που αγωνίζεται, και την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς που πίστεψαν στο ταλέντο του, θύμησαν σε όλους μας την απίθανη διαδρομή που έχει καταγράψει αυτό το παιδί μεταναστών από τη Νιγηρία, οι οποίοι αγάπησαν και σεβάστηκαν την Ελλάδα μεταδίδοντας αυτή την αγάπη και στα καταπληκτικά παιδιά τους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς λίγο μετά την βράβευση του Giannis δημοσιοποίησαν ένα εκπληκτικό video με την πορεία του Αντετοκούνμπο από τις πρώτες ημέρες του στην ομάδα μέχρι και την εκπληκτική φετινή πορεία των «Ελαφιών» που έφτασαν μέχρι τους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας με ηγέτη τον «Greek Freak».

«Απλά ένα παιδι απ’ τα Σεπόλια, που ήρθε στο Μιλγουόκι και έγινε MVP!»

Το σχόλιο που συνοδεύει το video είναι ενδεικτικό του τεράστιου άλματος που έχει πραγματοποιήσει στην καριέρα του ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ: «Απλά ένα παιδί απ’ τα Σεπόλια, που ήρθε στο Μιλγουόκι και έγινε MVP!». Αυτό ακριβώς: ένα παιδί απ’ τα Σεπόλια που κατέκτησε τον φανταστικό κόσμο του ΝΒΑ κι έγινε παγκόσμιο ίνδαλμα.

Το video αρχίζει με μια δήλωση του μικρού Γιάννη, ο οποίος στην ερώτηση ποιο στόχο έχει στην καριέρα του, απαντάει: «Θέλω να γίνω παίκτης του ΝΒΑ». Και τα κατάφερε. Για την ακρίβεια, έχει καταφέρει πολλά περισσότερα…

Δείτε το post των Μιλγουόκι Μπακς και το καταπληκτικό video:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More