Οι φοιτητές του ΑΠΘ υποδέχονται τους πρωτοετείς συναδέλφους τους

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 η εθελοντική δράση «Οι φοιτητές του ΑΠΘ υποδέχονται τους πρωτοετείς συναδέλφους τους», η οποία ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι φοιτήτριες και φοιτητές δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο και τις υπηρεσίες του, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στις εισόδους της Πανεπιστημιούπολης.

Οι εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες ενημερώνουν τις/τους πρωτοετείς συναδέλφους τους για θέματα που τους αφορούν στην πρώτη τους επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο, όπως για τον τρόπο εγγραφής, την έναρξη των μαθημάτων, τη θέση που βρίσκεται η Σχολή τους, η Κεντρική Βιβλιοθήκη, η Φοιτητική Λέσχη, οι Φοιτητικές Εστίες, καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Στους φοιτητές δίνεται ένας «Σύντομος Οδηγός Επιβίωσης», στον οποίο αναφέρονται χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή τους στο Πανεπιστήμιο και την πόλη.

Η εν λόγω δράση υλοποιείται από την Πρυτανεία του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τμήμα Σπουδών της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων και το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΑΠΘ.

Πηγή φωτό: Facebook / Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων ΑΠΘ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More