Οι auditions του The Voice ήρθαν στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο οι auditions για τον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού “The Voice”.

Το ThessToday.gr βρέθηκε στις auditions του διαγωνισμού και συνομίλησε με κάποιους από τους συμμετέχοντες.

Για το αν βοηθάνε τέτοιου είδους διαγωνισμοί να αναδειχθούν νέοι καλλιτέχνες, η Άννα η οποία είναι ζωγράφος και ασχολείται ερασιτεχνικά με το τραγούδι απάντησε: “Και ναι και όχι. Παίζει ρόλο η κουλτούρα της χώρας, το ρεπερτόριο του τραγουδιστή και ποιες είναι οι απαιτήσεις του talent show. Βοηθάει στο κομμάτι της καθοδήγησης όσον αφορά τους κριτές και ποιοι είναι αυτοί. Επίσης, είναι σημαντικό ότι είναι ένα μάθημα για σένα να μπορείς να εκφραστείς μπροστά σε τόσο κόσμο”.

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης που ασχολείται με το τραγούδι είπε πως “μαθαίνεις πολλά πράγματα μέσα από αυτό το παιχνίδι. Μπορείς να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου και να τραγουδήσεις και άλλα είδη τραγουδιού. Είναι ένα μέσο η τηλεόραση που μπορεί να σε αναδείξει. Εγώ δήλωσα συμμετοχή περισσότερο για την προβολή και για να μπορέσω να προχωρήσω περισσότερο καλλιτεχνικά”.

Ο Γρηγόρης, που είναι τελειόφοιτος φυσιοθεραπευτής, έχει μία διαφορετική άποψη για το αν τέτοιοι διαγωνισμοί βοηθάνε νέους καλλιτέχνες λέγοντας πως δεν έχει να κάνει τόσο με την εξέλιξη της καριέρας μέσω ενός διαγωνισμού όσο για το πως θα μπορέσει ο καλλιτέχνης να εκμεταλλευτεί τις μετέπειτα ευκαιρίες, καθώς και πως να διαχειριστεί το άγχος και να δοκιμάσει τις δυνατότητες του.

“Είναι μία χρήσιμη εμπειρία, αλλά δεν εγγυάται την επιτυχία. Γνωρίζεις καλλιτέχνες που είναι διάσημοι στο χώρο τους αλλά από εκεί και έπειτα έχει να κάνει με το ταλέντο που έχει ο καθένας” πρόσθεσε.

Όσο για το ποιο ήταν το κίνητρο που δήλωσε συμμετοχή είπε: “Είδα ότι έχει κάστινγκ στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να πάρω μέρος. Κανείς δεν με πίστευε ότι θα πάω. Οι γονείς μου δεν το έχουν πιστέψει ακόμα”.

Ο χώρος που φιλοξενούνται οι auditions είναι το “Charlie D. Brasserie”, στην οδό Κομνηνών 10 από τις 12:00 έως τις 19:00.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More