Οργή στο διαδίκτυο από διαφήμιση με… σέξι «εκδοχή» της Τερέζα Μέι (φωτο)

Μια εταιρεία επενδύσεων κεφαλαίου αναγκάστηκε να αποσύρει ένα διαφημιστικό της, αφού το σκίτσο της Τερέζα Μέι που περιλάμβανε και εμφάνιζε τη Βρετανίδα πρωθυπουργό με βαθύ ντεκολτέ, κόκκινο κραγιόν και υπαινικτικό ύφος, θεωρήθηκε άκρως σεξιστικό από τους χρήστες του διαδικτύου.
Στο σκίτσο του διαφημιστικού μπάνερ της εταιρείας η… σέξι «εκδοχή» της Τερέζα Μέι κλείνει το μάτι στους υποψήφιους πελάτες της εταιρείας, χαμογελώντας πονηρά και παίζοντας με το κολιέ της.

«Θα είναι δική της η συμφωνία ή δική σας», αναφέρει το σλόγκαν της εταιρείας δίπλα από το σκίτσο, προτρέποντας τους επενδυτές να «κατακτήσουν τις αγορές» σε μια ιστορική μέρα για το Brexit.

Αρκετοί χρήστες των social media εξέφρασαν την οργή τους για τον σεξιστικό τρόπο που η εταιρεία επέλεξε να απεικονίσει την Βρετανίδα πρωθυπουργό, δείχνοντας έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό της.

«Αηδιαστικό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του σεξισμού που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες πολιτικοί σε όλα τα κόμματα», έγραψε μια χρήστης, συμπληρώνοντας ότι «καμία γυναίκα δεν είναι ασφαλής από αυτήν την αντιμετώπιση, όση εξουσία κι αν έχει».

«Κάποιοι άνθρωποι σκέφτηκαν αυτή τη διαφήμιση, ένας άλλος την ενέκρινε και κανείς δεν τους σταμάτησε. Το είδος μας είναι καταδικασμένο», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More