Οριστικά στις 6 Ιουλίου ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στο CAS

Για την Δευτέρα 6 Ιουλίου προγραμματίσθηκε η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης στο CAS (Court of Arbitration for Sport) στην οποία θα παραστούν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

To αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο συμπεριέλαβε στην ιστοσελίδα του την ημερομηνία εκδίκαση της υπόθεσης, που μάλιστα θα εξεταστεί (όπως προκύπτει κι από την ιεραρχία στο πινάκιο), από τις πρώτες εκείνη την ημέρα. Οι τρεις δικαστές που αποτελούν την Επιτροπή έχουν στα χέρια τους και μελετούν τα υπομνήματα όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα (ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης στο CAS) εμφανίστηκαν fake news, σύμφωνα με τα οποία, στο σκεπτικό της απόφασης απόρριψης της προσφυγής του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο, το τελευταίο έκρινε πως η επιτροπή εφέσεων σωστά δεν μπήκε στην ουσία της περιβόητης υπόθεσης πολυιδιοκτησίας.

Σε δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν σε Μέσα «ερυθρόλευκης» απόχρωσης, το διαιτητικό δικαστήριο εμφανίστηκε να κρίνει την κίνηση της επιτροπής εφέσεων να μην μπει στην ουσία της υπόθεσης. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλήφθηκαν αμέσως την προσπάθεια να παρουσιαστεί το σκεπτικό του διαιτητικού δικαστηρίου με τρόπο που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More