Οριστική αναβολή στο δεύτερο τελικό του Copa Libertadores

Ο πρώτος τελικός στο Copa Libertadores, ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Ρίβερ Πλέιτ, είχε αναβληθεί λόγω της εντονότατης βροχόπτωσης που είχε πλήξει, τότε, το Μπουένος Άιρες.

Ο επαναληπτικός, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου αναβλήθηκε λόγω της «βροχής» από… πέτρες και σίδερα που χτύπησαν το λεωφορείο των «χεϊνέσες» από οπαδούς των «μιλιονάριος» και διέλυσαν τα τζάμια του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο παίκτες της Μπόκα, οι Πάμπλο Πέρες και Γκονσάλο Αλμάρδο.

Σε συνδυασμό με τα μεγάλης έκτασης επεισόδια πέριξ του γηπέδου «Μονουμεντάλ», η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής (CONMEBOL) αποφάσισε, ύστερα από σύσκεψη του προέδρου της Αλεχάντρο Ντομίνγκες με τον πρόεδρο της Ρίβερ Πλέιτ, Ροδόλφο Ντ’ Ονόφριο και τον πρόεδρο της Μπόκα, Αντανιέλ Ανχελίσι, ο αγώνας να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 22:00.

Βλέποντας όμως ότι παρά την αναβολή η κατάσταση δεν εξομαλύνθηκε και επειδή δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του Superclasico και ύστερα από αίτημα της Μπόκα Τζούνιορς, η CONMEBOL ανακοίνωσε την οριστική αναβολή του δεύτερου τελικού.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More