Οριστικό: Σε λειτουργία από αύριο τα διόδια Ωραιοκάστρου – Αυτές είναι οι τιμές

Σε λειτουργία τίθεται από αύριο το πρωί ο σταθμός διοδίων του Ωραιοκάστρου, καθώς δημοσιεύτηκε η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Η ΚΥΑ που υπογράφηκε καθορίζει τις τιμές διέλευσης των οχημάτων ως εξής: Τα ΙΧ αυτοκίνητα θα χρεώνονται με 0,50 ευρώ ανά διέλευση, τα δίκυκλα 0,30 ευρώ, τα οχήματα 2-3 αξόνων, με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 1 ευρώ και τέλος, τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, 4 και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα θα χρεώνονται με 1,50 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση και είχε πραγματοποιηθεί δοκιμαστική λειτουργία των διοδίων, ωστόσο, δεν είχε εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ για να μπορέσουν να ανοίξουν χθες το πρωί τα ταμεία (δείτε εδώ).

Σημειώνεται ότι καθορίζεται και το ειδικό τέλος ανά κατηγορία οχήματος για τον Σταθμό Διοδίων (ΣΔ) Ασπροβάλτας του Άξονα της Εγνατίας Οδού, που αναμένεται να λειτουργήσει προσεχώς.

Δείτε το ΦΕΚ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More