ΟΣΕΘ: Βελτίωση της εξυπηρέτησης της αστικής συγκοινωνίας και στη Δυτική Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε με επιτυχία η υλοποίηση των δρομολογίων άλλων τριών γραμμών του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕΛ, φέρνοντας ανακούφιση σύμφωνα με τον ΟΣΕΘ στο επιβατικό κοινό της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τις γραμμές:

Νο 40 «Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ – ΚΑΛΟΧΩΡΙ»
Νο 42 «ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ»
Νο 43 «ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ»
οι οποίες ανήκουν στην Δυτική Θεσσαλονίκη και ταλανίζονταν για πολλούς μήνες με μειωμένα δρομολόγια λόγω των πολλών προβλημάτων του ΟΑΣΘ.

Συγκεκριμένα σήμερα η ΚΤΕΛ Κιλκίς (για λογαριασμό της ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.) ξεκίνησε πλήρη δρομολόγια με πέντε (5) νέα λεωφορεία για τη γραμμή 40 (σχεδόν 110-120 δρομολόγια την ημέρα) ενώ επίσης δρομολόγησε ένα (1) όχημα για τη γραμμή 42 για εννέα (9) δρομολόγια την ημέρα.

Τέλος, τη Μεγάλη Δευτέρα (13/4) αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα και η γραμμή 43 «ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ» να εκτελείται από την ΚΤΕΛ.

Συμπληρώνεται έτσι σταδιακά το πλαίσιο του έργου του ΟΑΣΘ που παραλαμβάνει η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. για δύο (2) χρόνια και το οποίο ο ΟΣΕΘ Α.Ε. εποπτεύει και χρηματοδοτεί.

Ήδη, παρά τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, 14 από τις 25 γραμμές εξυπηρετούνται, ενώ αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ενταχθεί και η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε. στο έργο με εβδομήντα (70) επιπλέον οχήματα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More