Ο εκνευρισμός του Ρουβά πριν την έναρξη της συναυλίας του στη ΔΕΘ (VIDEO)

Ένταση και εκνευρισμός επικράτησε λίγο πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοφιλής καλλιτέχνης φτάνοντας στα παρασκήνια της συναυλίας ενοχλήθηκε από τους παρευρισκόμενους που είχαν πρόσβαση.

Μάλιστα, λίγο πριν την  έναρξη της συναυλίας, η ομάδα του Σάκη Ρουβά φαίνεται να ζήτησε να “κατέβει” το σήμα της ΔΕΘ που βρίσκεται στην οθόνη, στο πίσω μέρος της σκηνής, κάτι που τελικά έγινε.

Στη συνέχεια, ζητήθηκε από τους συνεργάτες του πετυχημένου τραγουδιστή να αποχωρήσουν όλοι από τα παρασκήνια, θεωρώντας πως υπήρξε κόσμος που δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και την αποχώρηση του παρουσιαστή των συναυλιών της ΔΕΘ, ενώ δημοσιογράφοι και φωτογράφοι απομακρύνθηκαν εξίσου.

Τελικά, στο σημείο έσπευσαν άτομα της διοίκησης της ΔΕΘ, προκειμένου να ξεκινήσει χωρίς πρόβλημα η πολυαναμενόμενη συναυλία. Παρά τα παραπάνω, ο Σάκης Ρουβάς ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικός επί σκηνής, ξεσηκώνοντας τον κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο από την είσοδο του Σάκη Ρουβά στη σκηνή της ΔΕΘ:

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More