Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου

Υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου θα είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός. Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του την έκανε σήμερα το μεσημέρι, παρουσιάζοντας το όραμά του για την ανάπτυξη της περιοχής.

Ρεπορτάζ: Κική Τσάνη

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης “Δυναμική παράταξη- Δυναμική Παρέμβαση”, Στάθης Λαφαζανίδης και ο επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία”, Κωστής Σωτηράκης εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του κ. Μανδαλιανού για τη διεκδίκηση της δημαρχίας του Κορδελιού-Ευόσμου, δηλώνοντας από κοινού πως είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλά να προσφέρει στην τοπική αυτοδιοίκηση.

“Αποφασίσαμε να στηρίξουμε νέα παιδιά, νέες δυνάμεις”, δήλωσε ο κ. Λαφαζανίδης, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δε θα συμμετέχει ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο, αλλά θα στηρίξει κάθε προσπάθεια του υποψήφιου δημάρχου, καθώς “είναι ένας άνθρωπος έντιμος και με μεράκι”.

Ο Κωστής Σωτηράκης, εκφράζοντας τις ίδιες ανησυχίες με τον κ. Λαφαζανίδη για την τρέχουσα κατάσταση του δήμου, δήλωσε πως “δεν πιστεύω πως υπάρχουν σε άλλο δήμο δύο συνδυασμοί που στην προηγούμενη τετραετία πήραν τόσο μεγάλο ποσοστό και τώρα προχωρούν σε μία τέτοια σύμπραξη”. Ανακοινώνοντας πως θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του κ. Μανδαλιανού, είπε γι’αυτόν πως “έχει τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας δήμαρχος για να στηρίξει τον τόπο”.

Ο Κλεάνθης Μανδιαλιανός, αφού ευχαρίστησε τον κ. Λαφαζανίδη και τον κ. Σωτηράκη τόνισε πως είναι δύο άνθρωποι που εργάστηκαν σκληρά και η στήριξή τους στο πρόσωπό του τον συγκινεί και θα κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για το μέλλον του τόπου.

“Πονάω αυτόν τον τόπο. Κάθε προηγούμενη διοίκηση του δήμου έβαλε ένα λιθαράκι, ωστόσο υπάρχουν ελλείψεις”, ενώ συμπλήρωσε πως το συνδυασμό θα πλαισιώνουν “άξια άτομα, που θα αγωνιστούν για ένα καλύτερο δήμο, χωρίς προσωπικά οφέλη”.

Ο κ. Μανδιαλιανός, γιατρός στο επάγγελμα, δήλωσε πως ίσως κάποιοι σχολιάσουν την απειρία του όσον αφορά τον πολιτικό στίβο, επισήμανε όμως πως θα είναι κοντά στους συμπολίτες του, καθώς “η απειρία διορθώνεται, όχι όμως η αναξιοπρέπεια και η απληστία”.

Στα μέσα Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί το όνομα της σύμπραξης, η οποία, όπως τόνισαν και οι τρεις, θα είναι ανεξάρτητη και “χωρίς χρώματα”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More