Ο Μ. Μράνκο εξήγησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ τους λόγους της παραίτησής του

Ο Μάριο Μπράνκο συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη και με απόφαση του μεγαλομετόχου, παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Είναι άγνωστο βέβαια αν η απόφαση αυτή είναι προσωρινή ή οχι, αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του Πορτογάλου, θεωρώντας ότι δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τον αποκλεισμό της ομάδας από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, μάλιστα, ο Μπράνκο είχε τετ α τετ με ποδοσφαιριστές την Τρίτη και του εξήγησε τους λόγους της παραίτησης, αλλά και της απόφασης του μεγαλομετόχου. Τους εξήγησε ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Σαββίδη αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ του απάντησε πως δε θεωρεί μόνο τον ίδιο, αλλά όλους υπεύθυνους.

«Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε προσπάθεια ώστε η ομάδα να εμφανίσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σε κάθε ματς να πείθει ότι μπορεί να υπηρετήσει τους στόχους της από εδώ και στο εξής», φέρεται πως ήταν μερικά από τα λόγια του.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More