Ο Πατέρας της άβολης αλήθειας

Γράφει ο Συγκλητικός

Ενοχλητικά ειλικρινής και εμφανώς διατεθειμένος να αποκαλύψει το παρασκήνιο της τοποθέτησής του στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Καρδίτσας εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις ο κατέχων για μόλις λίγες ώρες τον τίτλο του Διοικητή Κ. Πατέρας.

Ο 80χρονος πολιτευτής υποστήριξε ότι προεκλογικά ο εν δυνάμει τότε πρωθυπουργός του ζήτησε να επιστρέψει στη ΝΔ (είχε προηγηθεί η περιπλάνησή του σε ΛΑΟ και ΑΝΕΛ) και να συνδράμει στον αγώνα της για κατάκτηση της αυτοδυναμίας και αυτός κολακευμένος από την αναγνώριση της εκλογικής του δύναμης (σταυροδότηση) ζήτησε αντάλλαγμα (σε πείσμα της ειλικρινούς διάθεσης προσφοράς στο όνομα του κοινού καλού, που άπαντες επικαλούνται), η οποία φυσικά ασμένως του προσφέρθηκε.

Άβολες αλήθειες που όλοι υποπτεύονται αλλά ελάχιστοι εν τέλει δημοσιοποιούν. Στην προκειμένη περίπτωση η προχωρημένη ηλικία και η εν τοις πράγμασι απουσία πολιτικού μέλλοντος ήρε τις όποιες αναστολές και οδήγησε στην απασφάλιση του θιγομένου.

Ούτως ή άλλως παραμένουμε μια ωραία (πολιτικοκοινωνική) ατμόσφαιρα!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More