Ο Πολάκης απαντά στον Σαββόπουλο: Μόνο κοινό με τα νιάτα σου το ντέφι

Επίθεση στον Διονύση Σαββόπουλο για τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Αταίριαστοι, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο γνωστός καλλιτέχνης είχε παραλληλίσει νωρίτερα τον κο Πολάκη με αρκουδιάρη, γεγονός που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ο αναπληρωτής υπουργός.

Με μία οργισμένη ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Πολάκης κατηγορεί τον Διονύση Σαββόπουλο ότι γνωρίζει από αρκουδίτσες μετά τη θητεία του στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει σκωπτικά ότι το μόνο κοινό που έχει ο γνωστός καλλιτέχνης με τα νιάτα του είναι το ντέφι.

Ολόκληρη η ανάρτηση Πολάκη:

«Διονύση της “συγκέντρωσης που ανάβει κι όλα ειν συνειδητά” των φοιτητικών μας χρόνων……
Εγώ ξέρω από πρόβατα γιατί ο πατέρας μου ήταν βοσκός …
Εσύ πρέπει να ξέρεις από αρκουδίτσες μετά τη θητεία σου στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ …..το μόνο κοινό με τα νιάτα σου είναι το ντέφι
ΥΓ είχαμε καιρό να σε ακούσουμε ,βρίσε και συ για να βγεις λίγο στην επιφάνεια του βάλτου των “φιλόξενων” ΜΜΕ της διαπλοκής ….Ξαναβούτα τώρα…πήρες το πεντάλεπτο!!»

Διονυση της "συγκεντρωσης που αναβει κι ολα ειν συνειδητα" των φοιτητικων μας χρονων……Εγω ξερω απο προβατα γιατι ο…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 21. Februar 2019

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More