Ο Τραμπ, ο Μητσοτάκης και ο Ωνάσης

Απολύτως άσχετος περί του τι συμβαίνει στη σημερινή Ελλάδα θα πρέπει να είναι ο Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό αποδείχτηκε από τα παρασκήνιο που καταγράφηκε κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και ειδικότερα κατά τη συνάντηση που είχαν οι δύο πολιτικοί στον Λευκό Οίκο. Εκεί φάνηκε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν γνωρίζει τα πολύ βασικά περί της χώρας μας.

Σύμφωνα με τον σημερινό «Βηματοδότη» κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Τραμπ έσφιγγε τα χέρια όποιου Έλληνα επισήμου έβλεπε μπροστά του, λέγοντας σε όλους την ίδια κολακεία. «Είναι φαινόμενο η δουλειά που κάνετε στην Ελλάδα». Το πόσο γνώριζε το τι συμβαίνει στην Ελλάδα προκύπτει από το απίθανο ερώτημα που έθεσε στον Έλληνα πρωθυπουργό. Τι αφορούσε; Τον Σκορπιό και το νησί του Ωνάση!

Ο Μητσοτάκης από τη μεριά του τον προσγείωσε κανονικά, απαντώντας ότι το έχει αγοράσει ένας Ρώσος ολιγάρχης, ο οποίος επιχειρεί κατασκευές πάνω σε αυτό. «Μετανάστες δεν έχει εκεί;» ξαναρώτησε ο Τραμπ, με τον Μητσοτάκη να απαντά αρνητικά.

Και κάπου εκεί έληξε άδοξε η συζήτηση περί Σκορπιού και Ωνάση…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More