Πέθανε η πασίγνωστη ερευνήτρια παραφυσικών φαινόμενων Λορέιν Γουόρεν

Η πασίγνωστη ερευνήτρια και συγγραφέας παραφυσικών φαινομένων Λορέιν Γουόρεν, της οποίας οι ιστορίες με κυνήγια φαντασμάτων με τον σύζυγό της Εντ Γουόρεν, ενέπνευσαν ταινίες όπως  «Το κάλεσμα» και «Τρόμος στο Amityville», πέθανε σε ηλικία 92 ετών.

Ο γαμπρός και ο εγγονός της Γουόρεν δημοσίευσαν την Παρασκευή στο Facebook πως η Λορέιν πέθανε στον ύπνο της την Πέμπτη το βράδυ, στο σπίτι της στο Κονέκτικατ.

Τα τηλεφωνικά μηνύματα αλλά και τα emails ανθρώπων που άφηναν τα συλλυπητήριά τους ήταν πάρα πολλά. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γκάρι Μπάρκιν, επιβεβαίωσε τον θάνατο του πελάτη του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο The Associated Press.

Οι Γουόρενς ίδρυσαν την Εταιρεία Ψυχικής Έρευνας στην Νέα Αγγλία στο Μονρό του Κοννέκτικατ το 1952 για να ερευνήσει υποθέσεις παραφυσικών φαινομένων. Η ομάδα επίσης σχολίασε τον θάνατό της στο facebook.

Κατά τη διάρκεια των 61 ετών γάμου τους, η Λορέιν και Έντ Γουόρεν διερεύνησαν περισσότερες από 10.000 περιπτώσεις στις Η.Π.Α. και στο εξωτερικό, συχνά γράφοντας για τις εμπειρίες τους. Το ασυνήθιστο επάγγελμά τους προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα παραφυσικά φαινόμενα και τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες έχουν ασχοληθεί με το θέμα.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More