Πέθανε ο Παύλος Γρηγοριάδης

Πέθανε σε ηλικία 60 ετών ο Παύλος Γρηγοριάδης, πρώην καλαθοσφαιριστής σε ΒΑΟ, Ηρακλή και Φίλιππο Θεσσαλονίκης και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την απώλειά του εξέδωσε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης:

“Έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 60 του χρόνια, ο σύντροφος Παύλος Γρηγοριάδης, μέλος στην Ο.Μ. Άνω Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ και επί χρόνια συνεργάτης της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει στην οικογένειά του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια”.

Η δήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου για τον θάνατο του Παύλου Γρηγοριάδη

“Ο Παύλος Γρηγοριάδης, ο αγαπημένος σύντροφος και συναγωνιστής , έχασε σήμερα τη μάχη με τον καρκίνο .

Ο Παύλος υπήρξε ακάματος αθλητής με πλούσιο βιογραφικό στην καλαθοσφαίριση, τιμώντας τη φανέλα του ΒΑΟ από τα εφηβικά του χρόνια και του Φιλίππου Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εργάστηκε πολλά χρόνια στο Δήμο Θεσσαλονίκης ως γυμναστής ,ενώ πριν από τη συνταξιοδότησή του υπηρέτησε στα γραφεία της παράταξης «Ανοιχτή πόλη».

Πάλεψε μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ ,στοχεύοντας στο όραμα μιας κοινωνίας που θα προάγει την άμιλλα ,τον ευγενή ανταγωνισμό και το οικουμενικό ,αθλητικό πνεύμα .

Όλοι εμείς οι σύντροφοί του ,δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον «ψηλό» με το ιδιαίτερο χιούμορ, το καλόκαρδο βλέμμα και το χαμόγελο στα χείλη.

Τον Παύλο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Δήμου Θεσσαλονίκης και διοργάνωνε αγώνες με κοινωνική απήχηση και ουσιαστικό νόημα ,ενισχύοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, τους άστεγους, τους πρόσφυγες ,βάζοντας τα “τρίποντα στην ανθρωπιά” που μας έκαναν όλους περήφανους.

Η παράταξη «Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ» και εγώ προσωπικά ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην Λίτσα, τον Ηλία, την Αγγελική..

Στέλνουμε θερμά συλλυπητήρια στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους συναθλητές του”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More