Πέντε Έλληνες που επέστρεψαν από Αγγλία είναι θετικοί στον κορωνοϊό

Πέντε Έλληνες που επέστρεψαν από την Βρετανία στην Αθήνα, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μετά από έλεγχο που έγινε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αυτά είναι τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων, στους οποίους υποβλήθηκαν όλοι οι επιβάτες των πτήσεων τσάρτερ που ταξίδεψαν από το Λονδίνο και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται και αυτά των υπολοίπων επιβατών.

Συγκεκριμένα στην ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται: «Το ενδιαφέρον του ειδικού κέντρου της Πυροσβεστικής με τη συμμετοχή 70 ατόμων στρέφεται στον προέλεγχο των επιβατών των πτήσεων από Μ. Βρετανία (που πρόκειται να έλθουν αυτά τα 24ωρα στην Ελλάδα) κι ήδη έχουν εντοπισθεί 5-6 περιπτώσεις ατόμων με ύποπτα συμπτώματα για τα οποία έχει ζητηθεί περαιτέρω διερεύνηση.

Ακόμη το επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛΑΣ στη ΓΑΔΑ το τελευταίο 24ωρο έχει γίνει προσπάθεια ανίχνευσης επαφών για 25 νέους ασθενείς με κορωνοϊό κι υπάρχει ήδη ενημέρωση και αρχικά τηλεφωνικά τεστ σε 500 περίπου άτομα που έχουν έλθει σε επαφή μαζί τους.»

Πηγή: sdna.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More