Πέντε tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν είσαι έτοιμη για νέα σχέση

Μετά από έναν χωρισμό (δύσκολο ή εύκολο) πρέπει πάντα να περάσεις ένα χρονικό διάστημα χωρίς σχέση για να μπορέσεις να νιώσεις έτοιμη να αποκτήσεις έναν νέο σύντροφο. Το να ξεκινήσεις μια σχέση αμέσως μετά τον χωρισμό δεν είναι η πιο σοφή κίνηση γιατί σίγουρα θα μπεις στη διαδικασία της σύγκρισης.

Πώς θα καταλάβεις όμως αν είσαι έτοιμη για σχέση;

#1. Σκέφτεσαι ακόμα έντονα τον πρώην σου; Το ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει ισχύει αλλά και πάλι καλό είναι να έχεις λύσει κάποια θέματα μέσα σου πριν αρχίσεις μια νέα σχέση.

#2. Έχεις όρεξη να βγεις με τις φίλες σου και δεν κάθεσαι όλη μέρα στο σπίτι με έναν κουβά παγωτού. Το να βαφτείς, να ετοιμαστείς και να έχεις όρεξη για βραδινή έξοδο είναι πολύ καλό σημάδι ότι είσαι έτοιμη να γνωρίσεις κόσμο.

#3. Έχεις ξεχάσει να μπεις και να τσεκάρεις το προφίλ του πρώην σου στα social media. Αυτό είναι σίγουρα ένα καλό δείγμα πως έχεις προχωρήσει παρακάτω και δεν ενδιαφέρεσαι πλέον για το τι κάνει η προηγούμενη σχέση σου.

#4. Έχεις ξεκινήσει τα ψώνια! Άλλαξες τα μαλλιά, ανανέωσες τα ρούχα, έχασες τα κιλά που πάντα ήθελες, πήρες καινούρια εσώρουχα; Προχωρά έτσι! Είσαι στον σωστό δρόμο!

#5. Νιώθεις ωραία όταν σε φλερτάρουν. Συνήθως οι γυναίκες, όταν είναι ακόμα ερωτευμένες, δεν μπορούν να δεχτούν το φλερτ από άλλους άντρες γιατί υποσυνείδητα δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τους πρώην τους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More