ΠΑΜΕ: Συλλαλητήριο στην Πλατεία Αριστοτέλους εν όψει ΔΕΘ και Μητσοτάκη

Μέσω ανακοίνωσής του το ΠΑΜΕ κάνει γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο εν όψει της ΔΕΘ και της παρουσίας του πρωθυπουργού στην πόλη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα ενώ θα ακολουθήσει και πορεία.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε με φόρα για να εφαρμόσει και να βαθύνει ακόμα περισσότερο την επίθεση στα εργατικά ασφαλιστικά δικαιώματα βρίσκοντας στρωμένο το έδαφος από την αντεργατική παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ. Τα μέτρα που ήδη εξήγγειλε και αυτά που θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο τη ζωή του εργαζόμενου λαού. Oι αντεργατικές ρυθμίσεις που έφερε στα κλεφτά η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι, η μία για τους εργολαβικούς εργαζόμενους και η άλλη για τις απολύσεις αλλά και οι σχεδιασμοί της να μπει νέο χτύπημα στη συλλογική οργάνωση και πάλη, είναι οι πρώτες παρεμβάσεις στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, που δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία για το ποια θα είναι η συνέχεια”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More