Πανεύκολα κρύα ζυμαρικά με τυρί κρέμα και σολομό

Είστε μακαρονάς; Κι όμως υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αξιοποιώντας το πάθος σας για τα ζυμαρικά! Ειδικά για το καλοκαίρι, εμείς σας προτείνουμε τη σημερινή λαχταριστή συνταγή.

Υλικά

160 γραμμάρια ζυμαρικά

50 γραμμάρια καπνιστός σολομός

125 γραμμάρια τυρί κρέμα

1 κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Αφαιρούμε τον σολομό από τη συσκευασία περίπου 20 λεπτά, πριν αρχίσουμε το μαγείρεμα. Με αυτό τον τρόπο θα έρθει σε επαφή με τον αέρα και θα αποκτήσει περισσότερη γεύση.

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, 3 κουταλιές από το νερό που μαγειρέψαμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια κόβουμε τον καπνιστό σολομό σε κομμάτια όπως και το κρεμμύδι. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στο μπολ με το τυρί και στη συνέχεια προσθέτουμε το σολομό και το κρεμμύδι. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More