ΠΑΟΚ: Έκλεισε το θέμα των μειώσεων – Υπογράφουν νέα συμβόλαια οι παίκτες

Ένα θέμα που απασχόλησε εσωτερικά τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα, έκλεισε οριστικά λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ της Super League, καθώς ποδοσφαιριστές και διοίκηση ήρθαν σε συμφωνία για το ποσό των μειώσεων που θα γίνουν στις απολαβές των παικτών λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Μετά από την αρχική πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» και την αντιπρόταση των ποδοσφαιριστών, βρέθηκε η «χρυσή» μέση λύση, και από το πρωί της Δευτέρας (1/6) προέκυψε και η τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, προκειμένου να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια για να ενημερωθεί και η FIFA.

Όπως προκύπτει από τη συμφωνία των δύο πλευρών, οι ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων αποδέχθηκαν μια μείωση που αντιστοιχεί στο 12,5% των ετήσιων αποδοχών τους. Ωστόσο, το 1/3 του ποσού αυτού θα τους… επιστραφεί σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κατορθώσει να αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League, ενώ εφόσον καταφέρουν να οδηγήσουν τον σύλλογο στους ομίλους του Champions League, θα λάβουν όλο το ποσό της περικοπής! Επίσης, αξίζει να τονιστεί ότι τα όποια μπόνους υπάρχουν στα συμβόλαια των παικτών για επίτευξη στόχων, δεν επηρεάζονται.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More