Παρέμβαση της FIFA ζητεί ο Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου μέσω επιστολής

Ο Ολυμπιακός επιμένει για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ημερομηνία τέλεσης του τελικού Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, που αντί για τις 26 Ιουλίου που αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου μετά τη σχετική απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω επιστολής στη FIFA ζητούν να παρέμβει προκειμένου να αλλάξει η ημερομηνία.

Στην επιστολή του, ο Ολυμπιακός κάνει λόγο για «παράλογη, λανθασμένη και παράνομη απόφαση» σημειώνοντας πως παραβιάζονται οι αρχές του οργανωμένου ποδοσφαίρου και η ακεραιότητα των αγώνων. Ταυτόχρονα, οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως η απόφαση της ΕΠΟ αντιβαίνει το εθνικό και το διεθνές νομικό πλαίσιο.

Επίσης, στην επιστολή του ο Ολυμπιακός επιτίθεται για πολλοστή φορά εναντίον της διοίκησης της Ομοσπονδίας αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει παραδοθεί σε άτομα που λειτουργούν με βάση το προσωπικό τους όφελος και όχι το ποδόσφαιρο συνολικά.

Πηγή: ethnos.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More