Παρουσίαση του βιβλίου «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Brain Drain»

Ο Δήμαρχος του Δήμου Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας, οι Εκδόσεις Πηγή και η Ένωση Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του βιβλίου της κ. Ευφροσύνης Θεοφανίδου, μέλους της Ε.Λ.Β.Ε., με τίτλο «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Brain Drain», το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, ώρα 18.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λιμάνι Σταυρός).

Την εκδήλωση χαιρετίζει ο Δήμαρχος του Δήμου Βόλβης, Διαμαντής Λιάμας και η Πρόεδρος της Ένωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, Γεωργία-Γοργώ Αλεξίου(εκπαιδευτικός-συγγραφέας). Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν η κ. Σκέκλιου Αλεξάνδρα (καθηγήτρια Φιλόλογος) και η κ. Σοφία Ρούσσου (καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας).

Ποιήματα απαγγέλλουν μαθητές του Γυμνασίου Ρεντίνας, η κ. Μπεμπεκίδου Αφροδίτη(συνταξιούχος νηπιαγωγός), η κ. Αικατερίνη Πλακούδη (μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου) και η κ. Χρυσούλα Στοΐτσα (μέλος της θεατρικής ομάδας).
Τη βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά: με κιθάρα ο κ. Καραμάνης Σταύρος, με μπουζούκι ο κ. Δάνης Στέλιος και με τραγούδι η κ. Καραμάνη Βασιλική.

Υποστήριξη: Βιβλιοχαρτοπωλείο Μολυβόσπιτο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More