Πεζοπόρος σκοτώθηκε πέφτοντας σε γκρεμό στα ορεινά Σφακιά

Τραγική κατάληξη είχε η πεζοπορία ενός γκρουπ στα ορεινά των Σφακίων καθώς μία Γαλλίδα περίπου 65 ετών, έχασε τη ζωή της όταν για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε την ισορροπία της και έπεσε σε γκρεμό βάθους πολλών μέτρων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας ενός γκρουπ στη διαδρομή Αγία Ρουμέλη – Άγιος Παύλος στα Σφακιά, στην περιοχή του Αγίου Παύλου.

Μόλις η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο γκρεμό, τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ κάλεσαν σε βοήθεια τις αρχές ενημερώνοντας σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες που έκανε το γκρουπ να επικοινωνήσει με εκείνη.

Η γυναίκα πέφτοντας από τον γκρεμό, έφτασε σε απόσταση περίπου 50 μέτρων από τη θάλασσα.

Άμεσα, κινητοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης το οποίο κάλεσε τον τοπικό σύμβουλο της Αγίας Ρουμέλης, Γιάννη Τζατζιμάκη να σπεύσει στο σημείο μαζί με γιατρό προκειμένου να προσεγγίσουν τη γυναίκα και να παράσχουν άμεση ιατρική βοήθεια, δυστυχώς όμως ο τραυματισμός της κατά την πτώση ήταν θανατηφόρος.

Από τα Σφακιά εν τω μεταξύ είχε ξεκινήσει σκάφος με πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ανώπολης. Όταν έφτασε το σκάφος στο σημείο παρέλαβε τη νεκρή γυναίκα και τη μετέφερε στο Κ.Υ Σφακίων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More