Περιοδείες σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης κάνει ο Θ. Πανταλέων

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Θεόδωρος Πανταλέων, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, προσπαθώντας να επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία της Περιφέρειας και να συνομιλήσει με τους κατοίκους της για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν το Σάββατο 20 Απριλίου βρέθηκε στην Καλαμαριά.

Εκεί, είχε συνάντηση με την ομάδα χάντμπολ του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τους προπονητές και φίλους της ομάδας. Αναφερόμενος στην αξία του αθλητισμού δήλωσε πως «είναι ζήτημα πολιτικής βούλησης η ενίσχυση του αθλητισμού και αυτή έχουμε αποδείξει ότι την έχουμε. Θέλουμε πρωταθλήματα στη Μακεδονία αλλά θέλουμε και μαζικό αθλητισμό για όλους».

Την Κυριακή 21 Απριλίου βρέθηκε στα Πετροκέρασα του Δήμου Λαγκαδά όπου σε κατανυκτικό κλίμα έγινε υποδοχή τεμαχίου του Τιμίου Σταυρού από την Ιερά Μονή Ξηροποτάμου του Αγίου Όρους. Εκεί είχε την τιμή να συνομιλήσει κατοίκους και φορείς της περιοχής και να ενημερωθεί για προβλήματα και προοπτικές, καθώς και για τις σχεδιαζόμενες δράσεις στο άμεσο μέλλον.

Ακολούθως επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά του Λαγκάδα, συνομίλησε με παραγωγούς και με καταναλωτές για τα ανοιχτά ζητήματα των λαϊκών αγορών, αλλά και για τη συμβολή τους στην αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής γεγονός που υποβοηθά και τους υπόλοιπους επαγγελματίες. Με τους τελευταίους είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για την ανάπτυξη της περιοχής μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και πρωτοβουλίες που στόχο έχουν την αύξηση του τζίρου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Σε δηλώσεις του τόνισε πως «το ζητούμενο για τους επαγγελματίες τα χρόνια της κρίσης ήταν να αντέξουν και να διατηρήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους. Σήμερα πρέπει να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον. Η Περιφέρεια ήταν και θα είναι δίπλα τους γιατί αυτοί είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας και αυτοί κρατούν ζωντανά τα μέρη αυτά».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More