Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί και μπέικον!

Πρόταση από το σεφ Fanis Kassoulas

3 -4 πιπεριές μεγάλες Φλωρίνης

Γέμιση
200 γρ τυρί φέτα τριμμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
125 γρ μπέικον ψιλοκομμένο
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Λίγο ρίγανη

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια
Τις χαρακώνουμε και τι ανοίγουμε

Βάζουμε λαδόκολλα, αραδιάσουμε τις πιπεριές, ραντίζουμε με ελαιόλαδο
Αφήνουμε για 15 λεπτά να ψηθούν .

Ετοιμάζουμε τη γέμιση

Βγάζουμε τις πιπεριές αφού μαλακώσουν λίγο, τις γεμίζουμε και Ρίχνουμε ψιλοκομμένη πιπεριά από πάνω
Ραντίζουμε πάλι με ελαιόλαδο
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς
Μέχρι να ψηθούν.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Για να ξέρετε: Την 1η Μαΐου 2018 θα ενημερώσουμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης, ώστε να είναι πιο σαφείς και να καλύπτουν τη νέα νομοθεσία περί προστασίας του απορρήτου στην Ευρώπη. Επιλέξτε Αποδοχή για να μας ενημερώσετε ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές. Μάθετε περισσότερα.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο