ΠΟΒΑΚΩ προς Χρυσοχοΐδη: Περιφρουρήστε τις επιχειρήσεις μας όσο θα είναι κλειστές λόγω κορωνοϊού

Μια άλλη διάσταση για τις επιπτώσεις του Covid-19 στην αγορά δίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) με επιστολή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Η Ομοσπονδία αντιλαμβανόμενη την κρισιμότητα της κατάστασης που έχει προκύψει λόγω της εξάπλωσης του ιού και των προσπαθειών αναχαίτισης του από την κυβέρνηση ζητά τη λήψη μέτρων λόγω της παύσης λειτουργίας της αγοράς.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή «η διαμορφωθείσα κατάσταση, εξαιτίας της επιθετικής εξάπλωσης του κορωνοϊού, μας έχει θέσει όλους σε εγρήγορση. Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένης της απόφασης της κυβέρνησης για αναστολή των επιχειρήσεων λιανεμπορίου, από αύριο, παρακαλούμε να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης των κοσμηματοπωλείων και των καταστημάτων αργυροχρυσοχοΐας ανά την Ελλάδα».

«Η ανησυχία μας είναι εύλογη καθώς οι επιχειρήσεις του κλάδου μας αποτελούν σημεία υψηλού κινδύνου λεηλασίας και κλοπών» καταλήγει η επιστολή.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More