Ποια είναι η ηθοποιός που «έπαιξε» στα 7 βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ

Στα επτά βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίστηκαν στα social media μέσα στο Σαββατοκύριακο, πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Άννα Ελεφάντη, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια βουλευτής του κόμματος στην Α΄Αθήνας αλλά και της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη».

Η Άννα Ελεφάντη παρουσίασε τις επτά θεματικές… Καθισμένη σε μια αίθουσα self service πλυντηρίων, μέσα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, μπροστά από κρεμασμένες γραβάτες σε κατάστημα ρούχων και σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η Άννα Ελεφάντη επιχειρεί την αποδόμηση της ΝΔ σε θέματα όπως τα εργασιακά, η εξωτερική πολιτική, η αξιοκρατία, η καταστολή και η κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους.

Ηθοποιός

Η Άννα Ελεφάντη έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις με σημαντικότερες την «Προσωπική συμφωνία» (2018 και 2019), το «Proof» (2017), τον «Ράφτη κυριών» (2017), και τις «Τρωάδες» (2015). Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Τμήμα Θεάτρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (κατεύθυνση υποκριτικής) και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μ. Βρετανία. Έχει πάρει, επίσης, μέρος στις παραστάσεις Κόκκινες Μύτες, σκην. Ελένη Δημοπούλου, Οδύσσεια, σκην. Νικηφόρος Παπανδρέου, Ο Θεατροποιός, σκην. Γλυκερία Καλαιτζή της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης, Θεσσαλονίκη, Η Γλωσσοκοπάνα, σκην. Νίκος Καμτσής, Το κυνήγι του παιχνιδιού, σκην. Μαρία Βαρδάκα, Open 24h/7 d.p.w. σκην. Μαρία Αγγέλου, στις παραγωγές της Εταιρείας Θεάτρου Sforaris Εγώ είμαι το Θείο Βρέφος, Οι Πρακτόρισσες, Παραλογές ή μικρές καθημερινές ιστορίες, Γιοί και κόρες, μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας σκην. Γιάννης Καλαβριανός ενώ έχει συμμετοχές στο Φεστιβάλ Αθηνών και σε παραστάσεις στο εξωτερικό.

Ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς δεν είναι καθόλου άγνωστος για την Άννα Ελεφάντη.

Ο πατέρας της, Άγγελος Ελεφάντης υπήρξε εμβληματικός διανοούμενος του χώρου της ανανεωτικής Αριστεράς, δημοσιογράφος και συγγραφές αλλά και εκδότης του περιοδικού «Ο Πολίτης». Υπήρξε, επίσης, ιδρυτικό μέλος της εφημερίδας «Η Εποχή» αλλά και τακτικός συντάκτης της «Αυγής». Μέλος της ΕΔΑ, του ΚΚΕ Εσωτερικού και του ΚΚΕ Εσωτερικού-Ανανεωτική Αριστερά αλλά και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το 2004 και το 2007. Πέθανε το 2008 σε ηλικία 72 ετών.

Υποψήφια 

Η Άννα Ελεφάντη ήταν υποψήφια στην Α΄Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουλίου, καταλαμβάνοντας την 9η θέση με 6823 ψήφους αλλά και στις δημοτικές με την «Ανοιχτή Πόλη» του Νάσου Ηλιόπουλου όπου με 1098 την 13η θέση.

Σημειώνεται ότι τα επτά βίντεο προλόγισε ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ο οποίος υποδύεται τον Χρήστο Μακρίδη στην τηλεοπτική σειρά «Έρωτας Μετά», ο οποίος εξελέγη το 2019 Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.

Πληροφορίες: parapolitika.gr

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More