Ποια στελέχη της κεντροαριστεράς από τη Β. Ελλάδα συμμετέχουν στην “Προοδευτική Συμμαχία”

Συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Εκλογική Επιτροπή, που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο της «Προοδευτικής Συμμαχίας» εν όψει των ευρωεκλογών. Στη συνεδρίαση θα μιλήσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αξιοσημείωτη στην επιτροπή της “Προοδευτικής Συμμαχίας” είναι η παρουσία στελεχών από την Βόρεια Ελλάδα που ανήκουν στον χώρο της κεντροαριστεράς, όπως οι Χάρης Τσιόκας, πρώην βουλευτής και εκπαιδευτικός, Γιώργος Χαλβατζόγλου, πολιτικός μηχανικός, Παναγιώτης Δαδούδης, ασφαλιστικός σύμβουλος και ο Χρόνης Κουσαλίδης, εκπαιδευτικός σύμβουλος. Επόμενο βήμα αποτελεί η συγκρότηση επιτροπών σε επίπεδο νομών και δήμων.

Ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος σήμερα προς τα µέλη της επιτροπής της “Προοδευτικής Συµµαχίας”, αναμένεται να τους ζητήσει να «τρέξουν» µια δύσκολη και ιδιαίτερα κρίσιµη εκλογική µάχη, όπως αυτή των ευρωεκλογών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναφερθεί στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, αλλά και στην τρέχουσα εσωτερική επικαιρότητα που σύρεται πίσω από την υπόθεση της Novartis. Επίσης, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει να υπενθυµίσει στους εκπροσώπους όλων των συλλογικοτήτων ότι τώρα ουσιαστικά ξεκινά µια µεγάλη προσπάθεια για τη χώρα, µε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι σε θέση να χαράξει ελεύθερα την πολιτική της απαλλαγµένη από τις δεσµεύσεις των µνηµονίων.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More