Ποινή φυλάκισης στον φοιτητή που εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή, χωρίς ελαφρυντικά, επιβλήθηκε πριν από λίγο από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε βάρος του φοιτητή που κατηγορείται ότι εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας, ενώ βρισκόταν στη βιβλιοθήκη στο ΑΠΘ.

Ο κατηγορούμενος φοιτητής δεν ήταν παρών στο δικαστήριο. Τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του, ο οποίος ζήτησε από το προεδρείο αναβολή, η οποία, όμως, δεν έγινε δεκτή και έτσι η υπόθεση συζητήθηκε στο ακροατήριο.

Η φοιτήτρια κατέθεσε και δήλωσε σοκαρισμένη από το πρωτοφανές περιστατικό. Είπε πως αντιλήφθηκε τι είχε κάνει ο νεαρός φοιτητής, όταν ένιωσε τα σπερματικά υγρά στο σώμα της. Χαρακτήρισε άρρωστη την πράξη και είπε πως, αν και φοβήθηκε, κάλεσε σε βοήθεια και συνέδραμε και η ίδια ώστε να ακινητοποιηθεί ο δράστης.

Στο δικαστήριο ήταν παρούσα και η μητέρα του νεαρού. Χαρακτήρισε ανοησία την πράξη του γιου της, λέγοντας πως είναι ένας φιλήσυχο παιδί που μετάνιωσε για αυτό που έκανε. Είπε ακόμη πως ο γιος της παρακολουθείται από ψυχολόγο, είναι πιεσμένος από τα μαθήματα και ότι δεν είχε σχέση με κοπέλα ως τώρα.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του φοιτητή. Σημείωσε ότι πρόκειται για γενετήσια πράξη και  ανέφερε πως βρέθηκε γενετικό υγρό στο σώμα μιας κοπέλας χωρίς τη θέληση της και σε ένα δημόσια χώρο.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More