Ποιος σύστησε τον Τσιόδρα στον Μητσοτάκη;

Ποιο ήταν εκείνο το πρόσωπο, το οποίο πρότεινε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον καθηγητή Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρη Τσιόδρα, ως επικεφαλής της ενημέρωσης της κοινής γνώμης και της εποπτείας των επιστημονικών επιτροπών για τον νέο κορωνοϊό SARS – COV 2, διαβεβαιώνοντας τον πρωθυπουργό ότι ο καθηγητής «είναι ο καλύτερος για αυτή τη δουλειά».

Το πρόσωπο αυτό ήταν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Αυτό αποκαλύπτει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον διευθυντή της, Αλέξη Παπαχελά.

Στην ίδια συνέντευξη, ο πρωθυπουργός εμφανίζεται βέβαιος ότι «θα ξεπεράσουμε την κρίση» της πανδημίας και πως οι συνέπειες του κορωνοϊού στην κοινωνία και στην οικονομία θα αποδειχθούν προσωρινή παρένθεση.

Στο μέτωπο της οικονομίας ο κ. Μητσοτάκης αναγνωρίζει ότι το 2020 θα υπάρξει ύφεση, αλλά εκτιμά πως η ανάπτυξη τον επόμενο χρόνο θα είναι μεγαλύτερη.

Εγγυάται ακόμη ότι θα πει «όχι» όπου επιβάλλεται, εάν υπάρξει πίεση για γενικευμένα επιδόματα και επιχορηγήσεις.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More