Ποιους πάντρεψε χτες στο δημαρχείο ο δήμαρχος;

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν η χτεσινή για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έδωσε το παρών και πάντρεψε στον δημαρχείο τον Αλεξ Παπουτσή, που αποτελεί εδώ και χρόνια τον εξ απορρήτων του σε θέματα επικοινωνίας και Τύπου και ο οποίος είπε το μεγάλο Ναι στην εκλεκτή της καρδιάς του Ευαγγελία Νεοχωρίτου. O γαμπρός μάλιστα δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής: «Είπαμε να το τολμήσουμε, να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Ελπίζω η Βαγγελιώ μου να με ανέχεται, να με αγαπά και να μην βάζει σκούπα τα Σάββατα και να μην με ξυπνάει στις 9», σημείωσε με νόημα ο γαμπρός, παρόντων αρκετών στενών συνεργατών του δημάρχου και μελών της δημοτικής του ομάδας.

Αυτή πάντως δεν ήταν η μοναδική γαμήλια τελετή στην οποία έδωσε το παρών χτες ο Κωσταντίνος Ζέρβας. Λίγο νωρίτερα τα σκαλιά του δημαρχείου ανέβηκαν για να τελέσουν τους γάμους τους ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝΑΛ Απόστολος Πάνας και η Αΐντα Νίκα, τους οποίους επίσης πάντρεψε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Βίους ανθόσπαρτους για όλους…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More