Πολιτική εκδήλωση ΣYΡΙΖΑ στο πάρκο Χαριλάου

Στο πλαίσιο των πολιτικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα, προκειμένου να ενημερωθεί ο λαός για το πρόγραμμα εξόδου από την κρίση «Μένουμε όρθιοι», πραγματοποιήθηκε χθες, με ιδιαίτερη επιτυχία, πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Ο.Μ. Χαριλάου και Ντεπώ, στο πάρκο Χαριλάου.

Στην εκδήλωση μίλησαν η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βαγγέλης Ζορκάδης και ο γραμματέας της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, Φοίβος Τσιχλιάς.

Επίσης την εκδήλωση χαιρέτισε με σύντομη παρέμβασή του, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης.

Στη συζήτηση παρενέβησαν ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, αναπληρωτής συντονιστής της δημοτικής παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” και η Γεωργία Γρηγορίου εκ μέρους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Στη εκδήλωση παρευρέθησαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμητρα Θωμά και Μανώλης Λαμτζίδης και οι πρώην βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Φιντίας Βελίκης.

Οι συντονιστές των Ο.Μ. Χαριλάου και Ντεπώ, Βασίλης Γρηγορίου και Ανέστης Τζιβιτζιάν, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συμμετοχή στην εκδήλωση και προανήγγειλαν κι άλλες ανοιχτές εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More