Πρεμιέρα για τις Γλυκές αλχημείες και τον Στέλιο Παρλιάρο

Γεύση, αισθητική, έμπνευση. Αυτές οι τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν τον Στέλιο Παρλιάρο και την εκπομπή Γλυκές αλχημείες, που φέτος κλείνουν 12 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. H μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή ζαχαροπλαστικής, πιο ανανεωμένη από ποτέ, μπαίνει στον 13ο χρόνο της από τη συχνότητα του OPEN!

Ο Στέλιος μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί, θα δημιουργήσουμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Στέλιος ξεκινάει τη φετινή σεζόν χρησιμοποιώντας ένα υλικό, στο οποίο κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί: τη σοκολάτα. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό: Μια ψητή τούρτα σοκολάτας που σε προκαλεί να την δοκιμάσεις.

Δεν σταματάει όμως εκεί! Για να απογειώσει την λαχταριστή τούρτα, δημιουργεί μια κρεμ ανγκλέζ και τη ρίχνει προκλητικά πάνω σε ένα σοκολατένιο κομμάτι…

Και έρχεται η ώρα για μάθημα. Στο πρώτο Master class της εκπομπής, ο Στέλιος μας μαθαίνει όλα τα μυστικά της αμυγδαλόπαστας, δημιουργώντας μια αμυγδαλόπιτα που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στη ζαχαροπλαστική δεν πετάμε τίποτα! Ακόμα και ένα παντεσπάνι που δεν ψήθηκε καλά ή ένα κέικ που μας περίσσεψε μπορεί να μετατραπεί σε ένα νέο εντυπωσιακό γλυκό, όπως τα τρουφάκια σοκολάτας με ρούμι που φτιάχνει με πολύ κέφι ο Στέλιος, με στόχο να μας μεθύσει!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Για να ξέρετε: Την 1η Μαΐου 2018 θα ενημερώσουμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης, ώστε να είναι πιο σαφείς και να καλύπτουν τη νέα νομοθεσία περί προστασίας του απορρήτου στην Ευρώπη. Επιλέξτε Αποδοχή για να μας ενημερώσετε ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές. Μάθετε περισσότερα.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο