ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Πλημμύρισαν δρόμοι στον Άγιο Ιωάννη στην Καλαμαριά (VIDEO)

Έντονα είναι τα προβλήματα που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά, αφού τα 20 λεπτά περίπου που διήρκησε ήταν αρκετά για να μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο του thesstoday.gr, τα ορμητικά νερά παρασύρουν σκουπίδια, κάδους ακόμη και μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα. Οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια έχουν κυριολεκτικά πλημμυρίσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά λένε οι κάτοικοι της περιοχής αφού κάθε φορά που βρέχει, ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα όπως τώρα, συμβαίνουν τα ίδια.

Όπως καταγγέλλουν, έχουν επανειλημμένα τονίσει το πρόβλημα στον δήμο Καλαμαριάς αλλά μέχρι τώρα ακούνε μόνο υποσχέσεις. Η κατάσταση όπως αναφέρουν οφείλεται στην έλλειψη δικτύου ομβρίων υδάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής το μεγάλο πρόβλημα βρίσκεται σε τέσσερις δρόμους οι οποίοι είναι: Τρίτση, Αρριανού, Αλαμάνας, Καφαντάρη.

Δείτε το βίντεο: 

Εδώ και μία ώρα περίπου η περιοχή έχει πρόβλημα ηλεκτροδότησης με συχνές διακοπές ρεύματος.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More