Πρυτανεία ΑΠΘ: Χωρίς επεισόδια πρώτη φορά μετά από δεκαετίες η ΔΕΘ

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, καθώς για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες δεν σημειώθηκαν περιστατικά που αμαυρώνουν τη λαμπρή παρουσία του Ιδρύματός μας» αναφέρει, μετά τα εγκαίνια της 84ης ΔΕΘ, η Πρυτανεία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς το σύνολο των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας «για την αμέριστη κατανόησή τους και την αγαστή συνεργασία τους» σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στο πανεπιστημιακό campus στο πλαίσιο των εγκαινίων.

Όπως σημειώνει, «το υψηλό αίσθημα ευθύνης όλων, των φοιτητριών και των φοιτητών μας, του διδακτικού και του διοικητικού μας προσωπικού συνέβαλε ουσιαστικά τόσο στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, όσο και στην εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του Πανεπιστημίου».

Οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ εκφράζουν τη βαθιά πεποίθηση ότι «με την ενεργή στήριξη όλων μας και με “όχημα” την ανάπτυξη της έρευνας και της καινοτομίας, το Πανεπιστήμιό μας θα υπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη γνώση και την αριστεία, θα ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις και θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης της οικονομίας της Βόρειας Ελλάδας, ανεβαίνοντας ακόμη ψηλότερα στο διεθνές στερέωμα».

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More