Πυροβολισμοί στη Νεοχωρούδα Ωραιοκάστρου – Εμβόλισαν περιπολικό

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών και ομάδας ατόμων σημειώθηκε το βράδυ στην περιοχή της Νεοχωρούδας του δήμου Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι εμβόλισαν περιπολικό, ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα, όταν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Δέλτα και Ωραιοκάστρου, δέχθηκαν κλήση για κλοπές μετασχηματιστών στην περιοχή της Νεοχωρούδας.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο. Εκεί, τρία άτομα που επέβαιναν σε αγροτικό όχημα, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, κινήθηκαν εναντίον τους, εμβόλισαν το περιπολικό και μάλιστα ένας από αυτούς σημάδεψε και απείλησε τους αστυνομικούς με όπλο.

Ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τα τρία άτομα που επέβαιναν στο αγροτικό όχημα τράπηκαν σε φυγή. Σήμανε συναγερμός στην Άμεση Δράση και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More