Πυρπόλησαν αυτοκίνητα στην Ευελπίδων – Τι ερευνά η Αστυνομία

Μέσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων κατάφεραν να μπουν εμπρηστές τα ξημερώματα και να πυρπολήσουν τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο 16. Οι νεαροί, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν, κατάφεραν να μπουν, σύμφωνα με το CNN, μέσα στο χώρο των δικαστηρίων που -θεωρητικά- ήταν σε αυστηρή επιτήρηση και να βάλουν φωτιά σε τέσσερα αυτοκίνητα, τα οποία πήραν φωτιά.

Αμέσως μετά, οι εμπρηστές τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Το συγκεκριμένο χτύπημα έρχεται ένα βράδυ ακριβώς μετά το χτύπημα που σημειώθηκε στο πάρκινγκ της Τροχαίας Αττικής, όπου άγνωστοι έριξαν μολότοφ και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο ενός αστυνομικού αλλά και το μπαράζ των εμπρησμών σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ, το τελευταίο διάστημα.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν τώρα σε ποιους ανήκουν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το κτήριο 16 της εισαγγελίας Αθηνών καθώς και το αν ανήκουν αποκλειστικά σε δικαστικές υπηρεσίες ή όχι.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More