Πως να φτιάξετε εύκολα σπιτικά τσιπς γλυκοπατάτας

Θα γίνουν το αγαπημένο σας αλμυρό σνακ.

Υλικά για 4 μερίδες

2 μεσαίες γλυκοπατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες

1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι

1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ

1 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη

2 κουταλάκια του γλυκού καπνιστή πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδας

2  κουταλάκια του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου και βουτήξτε τις γλυκοπατάτες σε ένα μπολ με φυτικό λάδι. Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τα μπαχαρικά και το κορν φλάουρ. Προσθέστε τις γλυκοπατάτες και ανακατέψτε τις μέχρι να καλυφθούν από μείγμα μπαχαρικών. Βάλτε τις γλυκοπατάτες σε ένα ταψί και ψήστε για 25 έως 35 λεπτά, έως ότου οι γλυκοπατάτες να φαίνονται τραγανές.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Για να ξέρετε: Την 1η Μαΐου 2018 θα ενημερώσουμε την Πολιτική απορρήτου και τους Όρους χρήσης, ώστε να είναι πιο σαφείς και να καλύπτουν τη νέα νομοθεσία περί προστασίας του απορρήτου στην Ευρώπη. Επιλέξτε Αποδοχή για να μας ενημερώσετε ότι συμφωνείτε με τις αλλαγές. Μάθετε περισσότερα.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο