Πώς θα καθαρίσεις το τηγάνι, τη σχάρα της ψησταριάς και κάθε σκεύος από μαντέμι

Χρησιμοποιείς το μαντεμένιο σου τηγάνι ή wok καθημερινά αλλά είναι φυσικό από την χρήση να μην καθαρίζει όσο καλά θα ήθελες.

Είναι πιο εύκολο να καθαρίσεις το τηγάνι ή ακόμα και τη σκάρα της ψησταριάς από αυτό που φανταζόσουν.

Θα χρειαστείς αλάτι και υπομονή. Ξεκινάς ρίχνοντας καυτό νερό στο ήδη καυτό τηγάνι και αφήνοντας το τηγάνι για λίγη ώρα. Το ξεπλένεις, και ρίχνεις αλάτι, μπόλικο αλάτι και τρίβεις με το σφουγγάρι.

Ξεπλένεις και στεγνώνεις το τηγάνι πάνω στη φωτιά. Σκουπίζεις και το περνάς με ελαιόλαδο. Είσαι έτοιμη και το τηγάνι πιο έτοιμο ακόμα.

Δες το βίντεο

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More