Π. Σκαρλάτος: Ζητάμε ισχυρή εντολή να πραγματοποιήσουμε όσα υποσχόμαστε.

Μήνυμα προς τους δημότες του Δήμου Ωραιοκάστρου στέλνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της “αν.α.σ.α”, Παντελής Σκαρλάτος, ενόψει των εκλογών της Κυριακής, τονίζοντας ότι ζητά ισχυρή εντολή για να πραγματοποιήσουν αυτός και τα στελέχη της παράταξης όσα έχουν σχεδιάσει και υπόσχονται.

Στο μήνυμά του αναφέρει ειδικότερα:

Φίλες συνδημότισσες, φίλοι συνδημότες

Ολοκληρώνοντας μια και δύσκολη προεκλογική περίοδο, θέλω να μοιραστώ προσωπικά με κάθε μία και κάθε έναν από σας, τις σκέψεις μου και το όραμά μου για το Δήμο Ωραιοκάστρου, το Δήμο μας.

Ιδρύσαμε την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητκή Συμμαχία Ανάπτυξης την αν.α.σ.α για το Ωραιόκαστρο, από ανάγκη αντίδρασης στην απραξία μιας διοίκησης που καθήλωσε και υποβάθμισε το δήμο μας, στερώντας του βασικά έργα υποδομής και υστερώντας ακόμη και σε απλές υπηρεσίες της καθημερινότητας. Την ώρα που το πλαίσιο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης της δίνει προοπτικές ανάπτυξης, όπως είδαμε να συμβαίνει σε άλλους δήμους με λιγότερες δυνατότητες, ο Δήμος Ωραιοκάστρου, το αλλοτινό καμάρι της Θεσσαλονίκης, άφησε αναξιοποίητα τα φυσικά του πλεονεκτήματα, την στρατηγική γεωγραφική του θέση και το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό του. Άφησε επίσης αναξιοποίητα ευρωπαϊκά προγράμματα για έργα και δράσεις που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής μας.

Η ίδρυση της αν.α.σ.α είναι μια πράξη ευθύνης προς αυτόν τον τόπο που φιλοξενεί τη ζωή και τα όνειρά μας και το μέλλον των παιδιών μας. Κι ακόμη, είναι μια επιλογή προσφοράς και όχι αναζήτηση επαγγελματικής αποκατάστασης, ευκαιρία πολιτικής εξέλιξης ή προσωπικής καταξίωσης.

Με αυτές τις αρχές οργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε. Βαδίσαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα και είχαμε έτσι την ευκαιρία να ακούσουμε τα προβλήματα, να συζητήσουμε τις προτάσεις μας και να αναζητήσουμε λύσεις. Διαμορφώσαμε έτσι ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που αντιμετωπίζει τις συνέπειες τις κρίσης με κοινωνική ευαισθησία, μεταμορφώνει τον Δήμο σε φιλικό συνεργάτη κάθε δημότη, δημιουργεί δίκαιες και ισόρροπες συνθήκες ανάπτυξης για όλες τις περιοχές και προσφέρει προοπτικές σε κάθε κάτοικο.

Αυτό το πρόγραμμα, σας δηλώνουμε σήμερα υπεύθυνα ότι είμαστε έτοιμοι να το εφαρμόσουμε από την πρώτη μας μέρα στη διοίκηση του Δήμου. Έχουμε την εμπειρία της διοίκησης, την γνώση των μεγάλων δυνατοτήτων της περιοχής, την πρόσβαση στις χρηματοδοτήσεις και ομάδα ικανών ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά. Έχουμε απόφαση να τηρήσουμε κάθε λέξη από ότι υποσχεθήκαμε, Σχέδιο για έναν μεγάλο σύγχρονο Δήμο, και διάθεση να συνεργαστούμε με όσους μοιράζονται μαζί μας το ίδιο όραμα. Κυρίως, όμως, έχουμε την δική σας πολύτιμη στήριξη, που μας την εκφράζετε τόσο έντονα σε κάθε μας συνάντηση μέχρι τώρα και που είμαστε βέβαιοι ότι θα την εκφράσετε έμπρακτα την Κυριακή των εκλογών.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προσπάθειας να ανακτήσουμε όσα μας στέρησαν τα χρόνια απραξίας και αδράνειας των τοπικών αρχών.
Δεν ζητάμε λευκή επιταγή χωρίς ημερομηνία λήξης. Ζητάμε ισχυρή εντολή να πραγματοποιήσουμε όσα υποσχόμαστε.
Και αυτό δεν αποτελεί προεκλογική εξαγγελία, Αποτελεί δέσμευση.Αποτελεί καθήκον για εμάς και για τα παιδιά μας.
Σ’ αυτές τις εκλογές επιλέγουμε δήμαρχο για λύσεις.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Παντελής Σκαρλάτος
Υπ. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου”.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More